Open huis Afscheidshuis De Poort a.s. zaterdag 21 april

Heeft u ons afscheidshuis al wel eens gezien? Bent u benieuwd naar hoe het pand er van binnen uitziet? U bent van harte welkom eens binnen te komen tijdens het open huis van Afscheidshuis De Poort aanstaande zaterdag 21 april van 11.00 tot 14.00 uur!

Sinds 2,5 jaar is in het Soesterkwartier Afscheidshuis De Poort gevestigd. Op een prachtige, groene plek vlakbij het centrum van Amersfoort heeft Meijerink Uitvaartzorg de mogelijkheid gecreëerd om een overledene in de dagen tussen overlijden en uitvaart op te baren. De familie kan er 24 uur per dag terecht. Het afscheidshuis is ingericht in de monumentale wachtkamer van de oude algemene begraafplaats, een bijzondere plek.

Tijdens het open huis kunt u een kijkje nemen in het afscheidshuis, een rondleiding krijgen op de oude begraafplaats en allerlei informatie krijgen over zowel het pand als het regelen van een uitvaart. Onze uitvaartleiders Hans Meijerink en Natasja de Groot zullen aanwezig zijn om al uw vragen te beantwoorden.

Wij zien u graag a.s. zaterdag 21 april tussen 11:00 uur en 14:00 uur!

Aanmelden is niet nodig, maar als u vragen heeft kunt altijd contact opnemen met uitvaartleider Hans Meijerink: welkom@meijerinkuitvaartzorg.nl.