Uitvaartkosten

Om u duidelijkheid en transparantie te geven spreken wij van tevoren een eerlijke vergoeding af voor het aannemen, het regelen van de uitvaart. Ook de bijkomende kosten van derden worden goed in kaart gebracht. Als het nodig is geven wij u tijdens het regelen van de uitvaart steeds weer een nieuwe begroting, zodat u steeds op de hoogte bent van de kosten.

Verder bereiden wij de gehele uitvaart, als u dat wilt samen met u, voor, zorgen wij voor de noodzakelijke administratieve werkzaamheden en voeren wij de uitvaart professioneel en met gevoel voor u uit.

Deze prijsindicatie is gebaseerd op werkzaamheden overdag en een uitvaart op een werkdag. Op een zaterdag zijn veel genoemde diensten duurder. Sommige werkzaamheden kosten, als ze ’s avonds uitgevoerd moeten worden, ook meer.

Dit is geen ‘uitgeklede’ uitvaart met minimale dienstverlening, maar een volwaardige uitvaart met onze gebruikelijke dienstverlening van hoge kwaliteit.

Op deze prijsopgave zijn de Algemene Voorwaarden van toepassing.

Eenvoudige begrafenis Eenvoudige crematie
De laatste verzorging van de overledene, incl. kleden en kistlegging
x
x
Uitvaartkist Camelina
x
x
30 rouwkaarten met enveloppen, postzegels en verzamelenveloppen
x
x
Het overbrengen van de overledene van het sterfadres naar een mortuarium
x
x
Gebruik van het mortuarium gedurende vijf dagen
x
x
Staatsievervoer van de overledene van het mortuarium naar de afscheidsplechtigheid
x
x
De huur van een zaal voor de afscheidsplechtigheid en de condoleance vooraf of achteraf, inclusief een kop koffie/thee met een koek voor 30 bezoekers
x
x
Assistentie van een gastvrouw bij de uitvaart
x
x
Begrafenis in een algemeen graf op begraafplaats Rusthof, zonder gebruik van aula en koffiekamer, incl. inschrijvingskosten
x
Crematie in crematorium Rusthof, zonder gebruik van aula en koffiekamer
x
Een uittreksel van de overlijdensakte
x
x
€ 5.500,- € 4.900,-
Let op. Bovenstaande kostenindicaties zijn voorbeelden van mogelijke uitvaarten. Het zou toevallig zijn als deze precies samenvielen met uw wensen. Wilt u meer weten over de uitvaartkosten van uw specifieke wensen? Neem dan contact met ons op. Wij maken graag even tijd om uw wensen te bespreken en een offerte te maken die precies op uw situatie is toegespitst.
Offerte aanvragen

Advies op maat

Wij zijn 24/7 telefonisch bereikbaar voor al uw vragen.

033 475 00 45

Wordt u liever gebeld?

Ik neem dan contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.

Hans Meijerink