Uw contactpersoon

Voor goed contact is een goede bereikbaarheid belangrijk. U hebt altijd één vaste contactpersoon, Natasja de Groot of Hans Meijerink. Geen telefonistes, geen sprekende computers of keuzemenu’s, gewoon direct contact. Daarvoor belt u tijdens het traject rond de uitvaart via het mobiele nummer dat u van uw begeleider gekregen hebt.

Even voorstellen

Hans Meijerink

Aan de ene kant kan ik al mijn liefde kwijt in de begeleiding van mensen die het even hard nodig hebben, omdat ze door verdriet en verwarring bevangen zijn. De liefde van God is hierbij mijn grootste drijfveer. Aan de andere kant kan ik dan ook mijn zakelijke kwaliteiten inzetten, zodat een uitvaart zakelijk goed geregeld wordt. Natuurlijk kost een uitvaart geld, maar niet meer dan nodig in mijn optiek.

Natasja de Groot

15 jaar lang heb ik met enorm veel plezier als verpleegkundige gewerkt in het ziekenhuis in Amersfoort, daarna ben ik de opleiding tot Tolk Nederlandse Gebarentaal gaan volgen en gaan werken als tolk: zorgen voor de communicatie tussen dove en horende mensen in allerlei situaties. De ervaringen uit beide beroepen neem ik mee in dit vak als uitvaartverzorger: de rust en tijd nemen om naar u te luisteren, afstemmen op wat u nodig heeft, maar ook het overzicht houden en doortastend handelen.

Advies op maat

Wij zijn 24/7 telefonisch bereikbaar voor al uw vragen.

033 475 00 45

Wordt u liever gebeld?

Wij nemen dan contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.