Kosten crematie Amersfoort

Het praten over de kosten voor de uitvaart kan gevoelig liggen. U wilt tenslotte op passende wijze afscheid nemen en daar wilt u wellicht kosten noch moeite voor besparen. Maar dit betekent niet dat u niet kritisch mag kijken naar de kosten rond de uitvaart.

 

Kostentransparantie Meijerink Uitvaartzorg

Twee veelvoorkomende klachten binnen de uitvaartbranche gaan over de onduidelijke rekening die de consument te betalen krijgt en over wat nu wel of niet echt nodig is om de uitvaart te regelen. Die onduidelijkheden in een tijd die toch al zo moeilijk is, leveren extra stress en frustratie op.

Wij van Meijerink Uitvaartzorg willen dit beter doen en nemen daarom uitgebreid de tijd om u alle informatie te geven die belangrijk voor u is én zijn transparant over onze tarieven en die van derden. Wij stellen samen met u vast wat er voor de uitvaart nodig is en stellen een begroting op voor de kosten crematie of begrafenis.

 

Diensten en goederen van derden

Onder de goederen en diensten van derden vallen onder andere rouwdrukwerk, bloemen, kist, steen en een eventuele spreker of live muziek waar u niet zelf voor zorgt. Deze diensten en goederen kunt u allemaal via ons regelen, wij berekenen daar geen extra kosten over.


‘Van korting of provisie van levering door derden profiteert ú.’

Wij maken geen winst op dergelijke diensten en goederen en als wij ergens korting of provisie voor krijgen, nemen we dat mee in de factuur voor u. Natuurlijk laten wij ook alle facturen van de leveranciers zelf zien. Zo weet u precies wat de totale kosten crematie of begrafenis zijn.

 

Daarom Meijerink Uitvaartzorg

  • Kostentransparantie;
  • Faire prijs voor een perfecte uitvaart;
  • Basis aanneemtarief;
  • Persoonlijk en eerlijk advies;
  • Geen extra kosten voor diensten van derden.

 

Basis aanneemtarief

Meijerink Uitvaartzorg is geen prijsvechter, wij gaan voor kwaliteit en dat kent zijn prijs. Maar u betaalt bij ons zeker niet te veel aan kosten crematie of begrafenis. Een perfecte uitvaart tegen een faire prijs, dat is waar het ons om gaat.

Wij hanteren een basistarief van 2.350 of 2.530 euro voor het aannemen – het regelen – van de uitvaart. Hierin zijn alle wettelijke formaliteiten besloten, de begeleiding in de dagen voor de uitvaart, samenstellen en doorgeven van de tekst voor rouwkaart en advertentie, bemiddeling en advisering bij diensten en goederen van derden én een gesprek met Anouk Vonk, die gespecialiseerd is in stervensbegeleiding en rouwverwerking.

 

Extra mogelijkheden

Tegen betaling zijn er extra mogelijkheden bij Meijerink Uitvaartzorg. Zo kunt u bijvoorbeeld gebruikmaken van Afscheidshuis De Poort om uw dierbare op te baren en daar in eigen kring zo veel als u wilt bij te zijn en anderen in de gelegenheid te stellen afscheid te nemen.


‘Persoonlijk en eerlijk advies door ervaren en professionele medewerkers. ’

Ook kunnen wij het vervoer van de overledene verzorgen en eventueel als chauffeur in de volgauto rijden of als drager van de kist optreden. Ons werkgebied beslaat de regio Utrecht – Amersfoort.

Wilt u meer weten over alle mogelijkheden en wat dit voor de totale kosten crematie of begrafenis betekent, neemt u dan gerust contact met ons op.

Advies op maat

Wij zijn 24/7 telefonisch bereikbaar voor al uw vragen.

033 475 00 45

Wordt u liever gebeld?

Ik neem dan contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.

Hans Meijerink