Kosten begrafenis Amersfoort

Het is niet altijd gemakkelijk om over de kosten voor de uitvaart te praten. Voor een laatste mogelijkheid om uw liefde en genegenheid te tonen wilt u wellicht moeite noch kosten sparen. Toch mag u als consument kritisch kijken naar de kosten begrafenis of crematie.

 

Meijerink Uitvaartzorg: duidelijk en helder

Binnen de uitvaartbranche is een veelgehoorde klacht dat de rekening van de uitvaartondernemer niet duidelijk is of dat men niet precies weet wat nu wel en niet moet of mag rond de uitvaart. Vooral achteraf levert dit vaak stress en frustratie op.

Meijerink Uitvaartzorg wil dit voorkomen en wij stellen daarom samen met u vast wat wettelijk nodig is en wat voor u wenselijk is en maken op basis daarvan een begroting op voor de kosten begrafenis of crematie. Ook mogelijke aanpassingen tussendoor geven wij steeds aan u door.

 

Levering van diensten en goederen door derden

Bij goederen en diensten van derden moet u denken aan de kist, bloemen, rouwdrukwerk, urn of steen en eventueel een spreker of live muziek die u niet zelf verzorgt. Al deze zaken kunt u via ons regelen zonder dat u ons daarvoor extra kosten betaalt.

En als wij bij een leverancier korting krijgen, profiteert u daarvan, niet wij. Vanzelfsprekend laten wij u alle nota’s van de leveranciers zien. U weet zo exact wat de totale kosten begrafenis of crematie zijn.

 

Meijerink Uitvaartzorg

  • Duidelijk en helder;
  • Faire tarieven;
  • Basistarief voor aannemen uitvaart;
  • Open en eerlijk advies;
  • Voor diensten van derden geen extra kosten.

 

Basistarief voor het aannemen van de uitvaart

Meijerink Uitvaartzorg gaat niet voor de laagste prijs, maar voor kwaliteit. Dit betekent echter niet dat wij u te veel laten betalen aan kosten begrafenis of crematie. U kunt bij ons een perfecte uitvaart tegen een eerlijke prijs verwachten.

Wij werken met een basistarief voor het aannemen – dus het regelen – van de uitvaart. Voor 1.990 of 2.170 euro regelen wij alle wettelijke formaliteiten, stellen wij samen met u de tekst voor de rouwkaart en advertentie op en geven deze door, we begeleiden u in de dagen voor de uitvaart en bemiddelen en adviseren voor goederen en diensten van derden.

Tot slot hebt u recht op een gesprek met iemand van Nunazorg. Dit is de instantie die is gespecialiseerd in verliesverwerking.

 

Extra mogelijkheden bij Meijerink Uitvaartzorg

Naast de basiszorg kunt u bij ons tegen een meerprijs ook andere diensten afnemen. Ons personeel kan als chauffeur fungeren of als drager van de uitvaartkist. Ook de laatste verzorging van de overledenen kunnen wij op ons nemen. Wij hebben een eigen mortuarium in Uitvaartcentrum De Piramide, waar afscheidsbezoeken mogelijk zijn.

Maar ook kunt u in Afscheidshuis De Poort uw dierbare op laten baren en daar zo vaak als u wilt naar toegaan en ook anderen daar afscheid laten nemen. Wij verzorgen begrafenissen en crematies in Utrecht, Amersfoort, Hoogland, Leusden, Soesterberg en Soest. Wij zijn graag bereid u te informeren over de mogelijkheden en de kosten begrafenis of crematie.

Advies op maat

Wij zijn 24/7 telefonisch bereikbaar voor al uw vragen.

033 475 00 45

Wordt u liever gebeld?

Ik neem dan contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.

Hans Meijerink