Meijerink Uitvaartzorg Amersfoort

Een uitvaart begeleiden is meer dan alleen maar zorgen dat de rouwauto op tijd is en dat de muziek goed afgespeeld wordt. Of helpen bij het kiezen van een kist of een spreker in de rouwplechtigheid. We hebben heel goed in de gaten dat het er niet om draait dat alles logistiek goed geregeld is of dat er niks mis gaat.

Persoonlijker en eigentijds afscheid nemen

Een uitvaart regelen is het verzorgen van de totale beleving van het afscheid van een geliefde door alle betrokkenen. Daarvoor is het wel belangrijk dat de auto op tijd is en dat de muziek het goed doet, maar die dingen dienen enkel het doel: zorgen dat de familie in de gewenste sfeer, meestal met warmte en liefde, afscheid kan nemen van de overledene.

Waarom kiezen voor Meijerink Uitvaartzorg?

  • Meijerink ontzorgt en inspireert;
  • Eén vaste contactpersoon;
  • Ervaren en professionele medewerkers;
  • Eigentijdse dienstverlening;
  • Aandacht voor prijs en budget.

De Poort: afscheid nemen in huiselijke sfeer

Afscheid nemen is misschien wel het moeilijkste dat een mens moet doen. Het is belangrijk dat de omgeving waarin dat gebeurt qua sfeer vriendelijk en warm is. In ons Afscheidshuis De Poort aan de Soesterweg 187-1 in Amersfoort, bieden wij u een huiselijke ruimte waar u met uw familie en vrienden in alle rust bij uw overleden dierbare kunt zijn.

Kijk hier voor meer informatie.

 

Uitvaartcentrum De Piramide

Op een prachtige, stille en groene plek in het bos in Amersfoort, net buiten woonwijk de Berg, staat het kleinschalige Uitvaartcentrum De Piramide van Meijerink Uitvaartzorg. Ingericht als een prettige huiskamer. Hier kunt u afscheid nemen in een vertrouwde, huiselijke sfeer. In alle rust en tijd die u nodig hebt.

Kijk hier voor meer informatie.

Advies op maat

Wij zijn 24/7 telefonisch bereikbaar voor al uw vragen.

033 475 00 45

Wordt u liever gebeld?

Ik neem dan contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.

Hans Meijerink