Zeker voor later

Een spannende en leuke periode is aangebroken. Je gaat trouwen of samenwonen, koopt misschien een huis. Een tijd waarin veel op je afkomt en waarin je allerlei beslissingen neemt zodat alles goed geregeld is. Hoe zit dat eigenlijk met je uitvaart?

Natuurlijk hoop je niet dat het aan de orde komt, je uitvaart. Maar àls het wel plotseling gebeurt, als je het niet verwacht, dan wil je niet dat je partner met de handen in het haar zit. Omdat hij of zij geen idee heeft hoe je het gewild zou hebben. Gun elkaar het rustige gevoel dat je alles geregeld hebt en denk nu al na over je uitvaart. Dat is even raar, maar daarna kun je het weer járenlang vergeten.

Begraven of cremeren? Natuurbegraven misschien? Mogen de mensen naar je komen kijken, of wil je dat beslist niet hebben? De uitvaart, gewoon standaard, lekker veilig, of behoorlijk alternatief? Wat past bij jou? En kun je er permanent wat geld voor opzij leggen, of heb je een verzekering nodig?

Wij kunnen je helpen om e.e.a. te overdenken en vast te leggen. Stuur ons een berichtje of bel even voor een afspraak. We trekken er graag even tijd voor uit om je te helpen. Dan heb je bij het begin van deze nieuwe fase in je leven wel alles goed geregeld!

Waarom kiezen voor Meijerink Uitvaartzorg?

  • Meijerink ontzorgt en inspireert
  • Eén vast aanspreekpunt
  • Ervaren en professionele medewerkers
  • Eigentijdse dienstverlening
  • Aandacht voor prijs en budget

De Poort: afscheid nemen in huiselijke sfeer

Afscheid nemen is misschien wel het moeilijkste dat een mens moet doen. Het is belangrijk dat de omgeving waarin dat gebeurt qua sfeer vriendelijk en warm is. In ons afscheidshuis “De Poort” aan de Soesterweg 187-1 in Amersfoort, bieden wij u een huiselijke ruimte waar u met uw familie en vrienden in alle rust bij uw overleden dierbare kunt zijn.

Advies op maat

Wij zijn 24/7 telefonisch bereikbaar voor al uw vragen.

033 475 00 45

Wordt u liever gebeld?

Ik neem dan contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.

Hans Meijerink