Eigentijdse, milieuvriendelijke uitvaartkisten

Een ondernemer is steeds op zoek naar nieuwe mogelijkheden om zijn cliënten van dienst te zijn. Als uitvaartondernemer kun je dan natuurlijk niet om de roep om milieuvriendelijke producten heen. De consument vraagt er steeds vaker om. En de natuur schreeuwt erom.

Daarom werkt Meijerink Uitvaartzorg ook samen met Vademus, producent van bijzondere uitvaartkisten. Bijzonder in de zin dat de kisten gemaakt worden van zgn. Enviroboard, een plaatmateriaal dat gemaakt is van afvalmaterialen van de suikerrietproductie. Ecologisch volkomen verantwoord en minimaal milieubelastend bij verbranding of afbreking in de grond.
Bijzonder zijn de kisten ook om het uiterlijk. Ze zijn helemaal naar de wens van de overledene of de familie met elke denkbare beschildering, illustratie of fotocollage te bedrukken. Uiteraard met ecologisch verantwoorde inkt. Of je nu kindertekeningen, een grote vakantiefoto, een religieuze afbeelding of een portret van de overledene op de kist wil, het is allemaal mogelijk. In slechts enkele uren tijd maakt de professionele ontwerpstudio van de fabrikant van de persoonlijke wens van de betrokkenen een prachtige, unieke kist. Natuurlijk zijn er ook vele kant-en-klare ontwerpen beschikbaar.

Een klein bijkomend voordeel, vooral voor de uitvaartondernemer, is dat de kisten slechts 12 kilo wegen, terwijl de draagkracht zeer groot is, ca. 400 kg.

De adviesprijs van de fabrikant is, gezien de prijzen van andere bijzondere uitvaartkisten, heel reëel. Meijerink Uitvaartzorg levert u de kist natuurlijk in het kader van een uitvaart, net als alle andere artikelen en diensten van derden, voor de inkoopprijs. Dat betekent een enorme korting op de adviesprijs. Dat maakt deze ecologisch verantwoorde uitvaartkist voor een grote groep consumenten bereikbaar.

Meer informatie vindt u op www.vademus.com. Als u wilt doorpraten over de mogelijkheden kunt u contact met ons opnemen, telefonisch of via het contactformulier. Natuurlijk leveren wij ook traditionele en andere bijzondere kisten aan onze cliënten.