Uitvaart Amersfoort

87 jaar is ze, en ze vertikt het absoluut om over haar uitvaart te praten. Ze wil er niet aan. Maar toch moeten we er rekening mee houden dat moeder een keer komt te overlijden. En dan moet het afscheid wel bij haar passen. Kunnen we de kleinkinderen ook een rol geven in het geheel? Is dat graf van de familie er eigenlijk nog wel?

Het voelt soms niet goed om nog tijdens het leven van je ouders of grootouders hun uitvaart al voor te bereiden. Maar het is wel realistisch. Want wie weet precies waar die oude verzekeringspapieren liggen? Zijn ze nog wel wat waard? En weet je eigenlijk wel of ze nog steeds begraven wil worden, of zou haar idee veranderd zijn na het overlijden van pa?

Dat zijn vragen die u beter van te voren onder ogen kunt zien. Zodat u de handen vrij hebt als het eenmaal zo ver is. Dan komt u tenminste toe aan uw eigen kinderen of kleinkinderen, die zich ineens realiseren dat dat spelletje Rummikub met oma vorige maand het allerlaatste was. En dat haar snoeptrommeltje nu voor altijd leeg is. Dan kunt u samen de laatste tekening maken voor oma of het laatste stukje gitaarmuziek instuderen, voor het afscheid straks.

Wij helpen u door van te voren e.e.a. alvast te bespreken, uit te zoeken en zo nodig vast te leggen. Ook kunnen we het kostenplaatje inzichtelijk maken. Belt u ons gerust voor een afspraak. Het is niet raar, het is realistisch.

Wilt u meer weten over onze werkwijze?

Wij adviseren u graag over de mogelijkheden en de invulling van de uitvaart. Samen met u maken we het afscheid persoonlijk.

Kunnen wij u helpen?