Tijdelijke grafbedekking

Kort na een begrafenis ligt een graf er nogal kaal bij. Voordat er een monument of andere afwerking geplaatst kan worden, moet je het liefst een poosje wachten. Dan kan het zand inklinken en voorkom je verzakking van een steen of beplanting. Juist in de tijd dat je het graf wilt bezoeken, is het erg anoniem en lelijk.

Meijerink uitvaartzorg is gewend om de familie voor die tijd een tijdelijk bordje aan te bieden, met de naam of namen van degene(n) die in het graf liggen. Maar, toegegeven, dat is wel heel summier. Het kan veel mooier.

Daarom bieden wij nu ook de mogelijkheid van een een veel mooiere en heel persoonlijke tijdelijke grafbedekking. Via www.tijdelijkegrafbedekking.nl kan de familie zelf met passende afbeeldingen en teksten een liggend tijdelijk monument van bedrukt kunststof zeildoek ontwerpen. Vervolgens kan men ervoor kiezen dat zelf te plaatsen of dit aan ons uit te besteden.

Zo zorg je ervoor dat het graf herkenbaar en netjes aangekleed is. En een bij de overledene passende foto of troostende tekst maakt dat het een persoonlijk graf is, ook al staat het monument er nog niet.

Als u vragen hebt over deze tijdelijke grafbedekking, bijvoorbeeld over de kosten, informeert u dan even bij ons. welkom@meijerinkuitvaartzorg.nl of 033 – 475 00 45.

Geef een reactie