Samenwerking met Drakenburg

Een van de belangrijkste aspecten van het regelen van een uitvaart is de locatiekeuze. Vaak wordt automatisch voor de kerk of gemakshalve voor de aula van een crematorium gekozen, maar dat kan niet altijd of is om welke reden dan ook niet de beste optie. Qua sfeer en uitstraling is een aula niet altijd aantrekkelijk en toch liegen de prijzen er vaak niet om, iets wat menig consument zich niet realiseert.

Het kan anders. Meijerink Uitvaartzorg zet zich ervoor in om alle aspecten van de uitvaart zo te organiseren dat het geheel het best bij de overledene of de familie past. Dat kan een zwarte rouwauto zijn, of de eigen kerk zijn, maar dat kan ook een speciaal vervoermiddel of een alternatieve locatie zijn.

Daarom zijn we vandaag een samenwerking aangegaan met Drakenburg, een prachtig conferentiecentrum bij op een landgoed bij Baarn. Drakenburg biedt mooie mogelijkheden om grotere of kleine gezelschappen te ontvangen, bijvoorbeeld in de grote zaal in De Schaapskooi of een van de intiemere andere zalen.

Directeur Miriam Besteman: “Door mijn affiniteit met alles wat met het leven en de dood te maken heeft en mijn opleiding in de uitvaartbranche ben ik in staat om uitstekend te luisteren naar de behoeften van de familie. Wij kunnen bij Drakenburg een prima combinatie van accommodatie en catering verzorgen, precies zoals past bij de uitvaart”. Dat maakt de locatie, met in de eerste plaats een zakelijke uitstraling, toch tot een prima ambiance voor een persoonlijke aangelegenheid zoals een uitvaart.

Het mooie van Drakenburg is dat er mogelijkheden zijn om de samenkomst te combineren met andere vormen van gastvrijheid, zoals hotelkamers voor buitenlandse gasten. Ook is er op het gebied van de catering veel meer mogelijk dan in een doorsnee aula. En ondanks de verzorgde en professionele uitstraling van het geheel is een samenkomst in Drakenburg al gauw goedkoper dan een dienst in een aula.

www.drakenburg.nl