Binnenkijken in De Poort

Afscheidshuis de Poort is een prachtig, sfeervol, rustig huis op een centrale plek middenin Amersfoort. In De Poort kan iemand na overlijden opgebaard worden en de familie kan dag en nacht, zonder afspraak, altijd bij de overledene zijn om afscheid te nemen. Een prima alternatief als de overledene niet thuis opgebaard kan worden en een groot uitvaartcentrum of rouwcentrum

Met medewerking van een groot Amerikaans internetbedrijf is het nu mogelijk om vanuit je luie stoel binnen te kijken in Afscheidshuis de Poort. Via Google Streetview kunt u vanaf de straat virtueel naar binnen lopen en de beide ruimten van de suite rondom bekijken op meerdere 360-gradenfoto’s. Klik op deze link om de sfeer van het huis te proeven.

Natuurlijk is het beter om het huis even in het echt van binnen te komen bekijken, als u interesse hebt om het gebruiken. Dan “voelt” u de sfeer pas echt. Een afspraak is zo gemaakt, we laten het u graag even zien, als het beschikbaar is. 033 – 475 00 45.

Meijerink Uitvaartzorg is de eigenaar van De Poort. Wij verzorgen graag een uitvaart in uw opdracht, op een informele en persoonlijke manier. Dan kan uw geliefde opgebaard worden in het afscheidshuis. Maar ook als een andere uitvaartonderneming de uitvaart verzorgt, kunt u De Poort gebruiken, mits beschikbaar. Het gaat er per slot van rekening om dat u goed afscheid kunt nemen van uw geliefde, in alle rust en op de manier die u wenst.

Geef een reactie