Nieuwe ideeën voor een persoonlijke uitvaart

De ontwikkelingen in de uitvaartbranche staan niet stil. De wens van de “consument” om uitvaarten steeds persoonlijker te maken wordt opgepikt door allerlei individuen, bedrijven en instanties.

Het bedrijf Uitvaartwade bijvoorbeeld, maakt steeds meer verschillende soorten uitvaartwades, in allerlei materialen, kleuren en prijsklassen. En bij een wade hoort een mogelijkheid om de overledene te dragen. Dus ontwikkelen ze draagplanken, takkenbaren en opbaarmanden, die ze dan ook nog eens geschikt maken voor een zo mooi mogelijke opbaarmogelijkheid in de dagen voor de uitvaart. Wilt u u oriënteren op de mogelijkheden, kijk dan eens op hun website: www.uitvaartwade.nl.

Nog zo’n voorbeeld: Fermate Uitvaartmuziek. Nadat Lieven Cooiman eenmaal op de uitvaart van zijn opa gezongen had en ervaren had hoe mooi dat kan zijn, is hij er verder mee gegaan. Nu verzorgt hij voor vele uitvaarten allerlei soorten live muziek van hoge kwaliteit. Een compleet koor, een singer-songwriter, een pianist, een zangeres voor een Ave Maria, als Lieven zo iemand zelf niet in dienst heeft huurt hij hem wel in binnen zijn brede netwerk. Voor Meijerink Uitvaartzorg heeft hij al eens een trompettist voor The Last Post bij het graf en een compleet strijkkwartet verzorgd voor het opluisteren van een prachtige uitvaartplechtigheid. Www.fermatieuitvaartmuziek.nl.

Een persoonlijke uitvaart
Meijerink Uitvaartzorg beschouwt het als een eervolle uitdaging om voor elke cliënt weer een persoonlijke uitvaart te verzorgen. Soms betekent dat het zoeken van een bijzondere locatie voor de afscheidsplechtigheid, een andere keer is kostenbesparing het thema of wil de cliënt een traditionele dienst. Wij luisteren goed naar uw wensen en behoeften en kennen de weg in uitvaartland. Ook nieuwe ontwikkelingen houden wij in de gaten en stellen wij u voor als dat bij uw wensen past. Zo helpen wij u bij het vormgeven en uitvoeren van de uitvaart die helemaal bij u past. Belt u gerust voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek: 033 – 475 00 45. Of neemt u contact op via welkom@meijerinkuitvaartzorg.nl.

Foto: Marco Borggreve

Geef een reactie