Help Hospice Dôme

De opbrengst is bekend!
De speculaasactie van Meijerink Uitvaartzorg voor Hospice Dôme is vandaag afgesloten met het overmaken van het prachtige bedrag van € 630,- aan het hospice. Iedereen geweldig bedankt voor het meesnoepen. Samen kauwen we 187 pakjes speculaas weg. Het hospice gebruikt de opbrengst van de speculaasactie van dit jaar voor het vernieuwen van de vloeren in het gebouw. Na twaalfenhalf jaar intensief gebruik is dat wel eens nodig en anders dan je zou verwachten wordt het gebouw en het onderhoud daaraan niet door de overheid of ziektenkostenverzekeraars vergoed. Het geld wordt dus heel goed besteed.
Volgend jaar weer!
Wat is Hospice Dôme ook alweer?
Hospice Dôme doet verschrikkelijk goed werk. In het hospice worden mensen verzorgd die terminaal ziek zijn en niet meer behandeld kunnen worden. Ze worden met veel liefde extra verzorgd, zodat hun laatste dagen, weken of maanden op aarde verlicht worden. Daarnaast is er specialistische hulp op allerlei terrein zoals pijnbestrijding, zingevingsvraagstukken en andere aspecten.

Dit werk wordt slechts gedeeltelijk vergoed door overheid en verzekeraars. Voor de rest is het hospice afhankelijk van giften.
De jaarlijkse speculaasactie levert altijd wat extra’s op dat aan de zorg van de patiënten besteed kan worden.

Help het hospice door speculaas te kopen!

Meijerink Uitvaartzorg ondersteunt deze actie, verkoopt de speculaasbrokken en verdubbelt de opbrengst van deze verkoop.
Bestel dus je speculaas nu. Drie pakken (dus negen plakken) voor € 5,- (als dat echt teveel voor je is kun je een pak kopen voor € 2,-).
In Amersfoort wordt het in overleg gratis thuisbezorgd.
Bestellen graag via e-mail: welkom@meijerinkuitvaartzorg.nl

Help Hospice Dôme!

Namens het hospice hartelijk dank

Hans Meijerink

Wilt u meer weten over dit onderwerp,
neemt u dan gerust contact op.

Geef een reactie