Gevraagd: tips voor het omgaan met iemand in rouw

“Je weet het, je kunt me altijd bellen hè!” Hoe goed bedoeld ook, aan zo’n opmerking heeft iemand die zijn partner, ouder of kind verloren heeft, niet zoveel. Zo iemand heeft meer nodig. Maar wat dan precies? Wat kun je doen voor iemand die helemaal aan de grond zit, omdat zijn leven grondig overhoop ligt? Voor iemand die misschien kapot is van verdriet en voor wie elke dag een groot zwart gat is?

Wij willen u graag helpen met tips voor het omgaan met iemand in rouw. Maar die tips bedenken we niet zelf. Die willen we graag horen van ervaringsdeskundigen. Van u dus, als u ervaring hebt met het verlies van een dierbare.

Laat ons weten wat u echt geholpen heeft toen u het moeilijk had. Of wat u zeker niet geholpen en misschien juist wel gestoord heeft, toen u behoefte had aan steun. Alle tips zijn welkom. De beste tips publiceren we later, zodat iedereen daar zijn winst mee kan doen en we elkaar daadwerkelijk kunnen steunen bij verlies.

U kunt één of meerdere tips door middel van het formulier hieronder met ons delen. Eventueel voorzien van een toelichting of omschrijving, als u dat wilt. Deze toelichting publiceren we uiteraard niet. Ook uw naam, e-mailadres en andere gegevens die naar u kunnen leiden worden niet gedeeld.

Fout: Contact formulier niet gevonden.