Afscheidshuis de Poort binnenkort open

Op een prachtige, groene, rustige plek vlakbij het centrum van Amersfoort opent Meijerink Uitvaartzorg binnenkort in een historisch gebouw een 24-uurs afscheidssuite, Afscheidshuis de Poort. De wachtkamer in het monumentale poortgebouw van de oude algemene begraafplaats aan de Soesterweg met de bijbehorende voorkamer/hal wordt een sfeervolle ruimte waar iemand opgebaard kan worden in de dagen tussen overlijden en uitvaart.

De familieleden krijgen een eigen sleutel van de suite en kunnen in deze afscheidskamers net zoveel bij hun geliefde zijn als ze willen, zonder een afspraak te hoeven maken. En dat met hun foto’s en eigen muziek en zonder dat er uitvaartmedewerkers op hun vingers staan te kijken. De suite is ook geschikt om anderen dan de directe familieleden te ontvangen. Zo kan de familie ook vrienden, buren, collega’s en andere kennissen gelegenheid geven op hun eigen moment afscheid te komen nemen van de overledene.

Het afscheidshuis is een prachtig, intiem alternatief voor een rouwcentrum, en wel veel persoonlijker. Terwijl de prijs vergelijkbaar is.

Momenteel wordt de laatste hand gelegd aan verbouwing en inrichting van het Afscheidshuis. We hopen het binnen enkele weken in gebruik te kunnen nemen. Natuurlijk volgt er daarna ook een officiële opening met een open dag, waarop iedereen kennis kan komen maken met Afscheidshuis de Poort en met de dienstverlening van Meijerink Uitvaartzorg. We houden u op de hoogte.

Wilt u nu al meer weten over het Afscheidshuis? Neem gerust even contact met ons op: 033 – 475 00 45 of via deze link.

Geef een reactie