Zorgeloos genieten

De geboorte van een kind draagt veel verantwoordelijkheid met zich mee. Het is daarom verstandig om uw zaken goed op orde te hebben en te houden. Hoe laat u uw gezin achter als u plotseling wegvalt? En weten ze wat u belangrijk vindt als het om uw uitvaart gaat?

 

Als u verantwoordelijkheid hebt voor een gezin, is het nu eenmaal nodig om onder ogen te zien dat het ook wel eens minder florissant kan worden allemaal. Wat als een van beide ouders wegvalt? Met de financiële consequenties van zoiets kunnen wij u niet helpen, hooguit doorverwijzen. Maar met de praktische gang van zaken na een sterfgeval, plotseling of voorzien, des te beter.

Want het afscheid van een geliefde is voor volwassenen al moeilijk, maar kinderen hebben zo hun eigen manier om daarmee om te gaan. Dat maakt het wel wat ingewikkelder. Daarom is het goed om van te voren na te denken over wat er in zo’n situatie gebeuren moet. Wij kunnen daarbij helpen.

Leg uw wensen vast, dan kunt u die zorg loslaten. En gewoon genieten van uw gezin en uw leven.

Waarom kiezen voor Meijerink Uitvaartzorg?

  • Meijerink ontzorgt en inspireert
  • Eén vast aanspreekpunt
  • Ervaren en professionele medewerkers
  • Eigentijdse dienstverlening
  • Aandacht voor prijs en budget

De Poort: afscheid nemen in huiselijke sfeer

Afscheid nemen is misschien wel het moeilijkste dat een mens moet doen. Het is belangrijk dat de omgeving waarin dat gebeurt qua sfeer vriendelijk en warm is. In ons Afscheidshuis De Poort aan de Soesterweg 187-1 in Amersfoort, bieden wij u een huiselijke ruimte waar u met uw familie en vrienden in alle rust bij uw overleden dierbare kunt zijn.

Advies op maat

Wij zijn 24/7 telefonisch bereikbaar voor al uw vragen.

033 475 00 45

Wordt u liever gebeld?

Ik neem dan contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.

Hans Meijerink