Zo wil ik herinnerd worden

U begint al een beetje op leeftijd te komen en realiseert u dat het leven op aarde niet oneindig is. Er is al eens iemand uit uw kennissenkring overleden en zijn uitvaart vond u eigenlijk maar zozo. Hoe zou u dat zelf eigenlijk willen? Wat moeten uw geliefden van uw afscheid onthouden, als dat onverhoopt mocht komen?

 

Wij helpen u met het vastleggen van uw ideeën en wensen. Natuurlijk gaat het dan over muziek en bloemen en andere praktische zaken. Maar ook over sfeer, over de beleving van de uitvaart door uw familie en evengoed over de boodschap die u uw nabestaanden wilt meegeven.

Wij begrijpen dat een afscheid niet alleen gemaakt wordt door de keuze voor begraven of cremeren. Maar ook door liefde, zorg en aandacht of andere emoties die in het afscheid tot uiting moeten komen.

Leg nu uw gedachten en ideeën al vast. Dan zorgt u ervoor dat uw afscheid, als het sneller mocht komen dan u verwacht, zal zijn zoals u wilt. Wij helpen u er graag bij.

Waarom kiezen voor Meijerink Uitvaartzorg?

  • Meijerink ontzorgt en inspireert
  • Eén vast aanspreekpunt
  • Ervaren en professionele medewerkers
  • Eigentijdse dienstverlening
  • Aandacht voor prijs en budget

De Poort: afscheid nemen in huiselijke sfeer

Afscheid nemen is misschien wel het moeilijkste dat een mens moet doen. Het is belangrijk dat de omgeving waarin dat gebeurt qua sfeer vriendelijk en warm is. In ons Afscheidshuis De Poort aan de Soesterweg 187-1 in Amersfoort, bieden wij u een huiselijke ruimte waar u met uw familie en vrienden in alle rust bij uw overleden dierbare kunt zijn.

Advies op maat

Wij zijn 24/7 telefonisch bereikbaar voor al uw vragen.

033 475 00 45

Wordt u liever gebeld?

Ik neem dan contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.

Hans Meijerink